Betalning

Du kan betala för dina varor med kreditkort, betalkort eller PayPal.

Du kan betala för dina varor med: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron and American Express. Betalning måste göras i den valuta som anges på din beställning innan du skickar in den.

Om du betalar med kredit- eller betalkort måste du ange dina kortuppgifter när du gör din beställning. Ditt kredit- eller betalkort debiteras för det totala värdet av din beställning vid den tidpunkt när din beställning skickas. Vi kommer inte att acceptera din beställning, och vi kommer inte heller att leverera varorna till dig, förrän din kredit- eller betalkortsutgivare har godkänt användningen av ditt kort för betalning av de beställda varorna. Om vi inte får ett sådant godkännande kommer vi att meddela dig. Vi förbehåller oss för rätten att verifiera identiteten på kredit- eller betalkortsinnehavaren genom att begära lämplig dokumentation.

Vi vidtar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att göra vår webbsida säker och för att förhindra bedrägeri. Alla kredit- och betalkortstransaktioner på denna webbsida behandlas av Worldpay(UK) Limited och dess koncernföretag, en säker online-gateway som kommer att ansvara för att hålla och automatisera hanteringen av informationen om dina betalningsuppgifter i en säker miljö. Observera att vi när som helst och efter eget gottfinnande kan begränsa frakten till vissa länder som vi anser löper stor risk för bedrägeri.

Om du betalar med PayPal kommer vi att be dig att logga in på ditt konto med din e-postadress och lösenord för att bekräfta betalningen.

Om vi inte får betalningen i godkända valutor inom 30 dagar efter datumet för din beställning annulleras din beställning.