Communities

Samhällen

The North Faces samhällsansvariga representanter (Community Managers) leder vår rörelse för att återknyta människor till friluftslivet och naturen i några av våra viktigaste städer i Europa. Deras jobb är att engagera och motivera samhällsmedborgare i och runt omkring våra butiker att bege sig ut i naturen genom kurser som äger rum varje vecka, olika workshops och organiserade helgaktiviteter.

Våra samhällsansvariga hjälper till att ge bränsle till hjärna, kropp och själ för de som vill komma från vardagen en liten stund med bergsidrottslektioner, naturfotografiexpeditioner och traillöpningsäventyr varje vecka.

 

TRÄFFA VÅRA COMMUNITY MANAGERS

Jen Slater, Community Manager, The North Face, Regent Street, London

Jen är en friluftsentusiast med bas i London som kallar sig själv "try-athlete". Hon anser att det finns en perfekt aktivitet för varje person, och vill prova allt minst en gång, så länge det inte är något stillasittande involverat. Hon har ägnat sig åt allt från klättring till traillöpning och allt från stand up paddle-yoga till forsränning. Jen är en modern upptäcksresande av högsta rang.

Som Community Manager i London ägnar hon sig åt att uppmuntra folk att ge sig ut i naturen, vare sig det sker genom veckovisa evenemang, samarbeten med lokala klubbar och föreningar eller genom att helt enkelt träffa andra passionerade utforskare i storstaden.

Jens mantra är: "Allt är mödan värt om jag lyckas inspirera en enda person att bege sig ut från staden och upptäcka en värld utanför betongdjungeln."