We’re taking action. Are you?​

Våra atleter agerar för att ge hopp. De går samman i kampen mot klimatförändringarna genom att sätta press på världsledarna att engagera sig i de gemensamma målen för COP26.

Live chat with
Xavier De Le Rue​

Våra atleter gör sina
röster hörda under COP26.

Plan of action
at COP26

COP26 samlar ledare från 197 länder i ett försök att förena dem i kampen mot klimatförändringarna. Att agera snabbare för att nå målen i Parisavtalet och FN:s klimatkonvention står högst upp på agendan.

Leading the way

Våra atleter ger sig in i kampen mot klimatförändringarna.
De kräver kraftigare tag från världens ledare under COP26.​

Protecting our planet

Vi vet att vi inte är perfekta själva, men vi agerar för att skydda vår planet och att driva utveckligen mot våra hållbarhetsmål. Vi vill skapa de bästa prestandaprodukterna och samtidigt jobba för att minska vår påverkan på de platser dit våra äventyr går.

Sustainable goals

Vi har satt ett ambitiöst mål för att se till att alla produkter vi tillverkar kommer från återvunna, återbildande, organiska eller ansvarsfullt anskaffade, förnybara textilier.

Giving gear a second life

Vårt mål är att utveckla cirkulära system för att återvinna begagnad utrustning och återanvända råmaterialen för att hålla dem borta från avfallsströmmen.

Vi har redan kapaciteten på plats och våra första produkter med cirkulär design lanseras under 2022.​

Packed with purpose

Vårt mål är att avskaffa engångsförpackningar av plast år 2025. Vi arbetar för att minska övriga produktförpackningar och designa förpackningar som är mer återvinningsbara.

Vi använder endast återvunnet material för hängetiketter och pappkartonger för frakt.

Leaving smaller footprints

Vi arbetar engagerat med våra leverantörer för att hjälpa till att minska även deras ekologiska fotavtryck. Vi samarbetar också med återförsäljare som delar både vårt uppdrag och våra värderingar.

Tillsammans agerar vi för att ge hopp.