Bergsbestigning

Hitta allt du behöver för ditt nästa bergsbestigningsäventyr – från tips på utrustning till atleternas inspirerande berättelser.

Nanga Parbat
Expedition

Hitta din lösning

Nanga Parbat
Expedition

Hitta din lösning

Möt alpinisten
Hervé Barmasse

Upptäck mer

Vi presenterar världens mest tekniska
lager på lager-system för alpina miljöer

SE VIDEON

Upptäck teknologierna

En innovativ konstruktion av omlottliggande dunkanaler minimerar volymen och maximerar värmen genom att använda ProDown™ med högt loft och fyllnadsgrad 1 000 i en extremt lätt paketering.

Världens mest avancerade vattentäta och ventilerande teknologi för ytterplagg. För första gången någonsin har vi lagt till luftgenomsläpp till ett vattentätt membran.

Revolutionerande dunkonstruktion som andas i kombination med högt luftgenomsläpp i yttertyget på de dunsäkra kanalerna ger ventilerande värme under konditionskrävande aktiviteter.

Den här ledande teknologin använder en öglestickad tygkonstruktion som optimerar vikten och värmeregleringen för en komfort som varar hela dagen.

Det här aktiva baslagret använder garn som effektivt drar fukt från huden och släpper ut den på utsidan av plagget.

Athlete Tested.
Expedition Proven.

Athlete Tested. Expedition Proven.

Bebsi Vigl

Hervé Barmasse

Född i skuggan av Matterhorn och in i en familj av bergsbestigare – Hervé är en av världens skickligaste och mest respekterade alpinister. Han drivs av en önskan om att hitta ouptäckta platser och beslutsamheten att utforska gränserna för vad som är möjligt.

Babsi Vigl är alpinist, författare och medlem i Austrian Expedition Team. Sedan hon klättrade upp på Patagoniens bergstopp Cerro Torre 2020 har hon skrivit omfattande skildringar av sin resa till toppen, som alpinist och som kvinna.

SE VIDEON

Discover the Trans-Antartica Expedition

Varje resa är en milstolpe.
År 1990 skickade The North Face ett internationellt team av äventyrare för att för första gången korsa Antarktis med hundsläde — en enastående bedrift tvärs över 6 400 obevekliga kilometrar.
Deras uppdrag var att studera klimatförändringarna och väcka medvetenhet om Antarktis hotade miljö. Deras följeslagare designades för att möta den kallaste kontinenten. Den blev en barriär mellan att misslyckas eller lyckas. En symbol som förde hela världen samman.

Senaste produktnyheterna