RENARE. GRÖNARE.
BÄTTRE.

Tack för att du hjälper oss att städa naturen denna Jordens Dag.

För att uppmärksamma Jordens Dag samlade vi miljöengagerade och samarbetspartners från hela världen för att städa bort så mycket skräp i naturen som möjligt. Vi plockade skräp överallt, från lokala parker till platser ute i naturen, och nu har resultaten kommit...

RESULTAT

RESULTAT

474
KILOMETER NATURLED SOM STÄDATS
+800
DELTAGARE

Tack till alla våra samarbetsorganisationer och till alla som deltig i en Clean Up Hike. Bra jobbat, fortsätt så!

Alla frivilliga har gjort min dag. De dök upp redo och stannade kvar till det sista skräpet var upplockat och kastat.

Hannah MacMillan, Summit Foundation

alt

VÅRA PARTNERS

VÅRA PARTNERS

TRASH FREE TRAILS

 

PATRON PLASTICFREE PEAKS

 

CLEANALP

 

MOUNTAIN RIDERS

 

SUMMIT FOUNDATION

 

TRASH FREE TRAILS

Trash Free Trails är en ideel organisation som organiserar städning av stigar och leder ute i naturen över hela Storbritannien. Med uppdraget att återknyta människor med naturen genom det enkla men meningsfulla uppdraget att städa bort skräp av engångsartiklar är "the Trashmob" en öppen grupp som välkomnar alla dem som vill lämna ett positivt avtryck på lokala leder och den vildmark som stigarna och lederna tar oss ut till.

PATRON PLASTICFREE PEAKS

Plastic Free Peaks är ett kollektiv av klättrare, skidåkare, bergsbestigare och ingenjörer som förespråkar en mer medveten relation mellan äventyrana och utomhusmiljöerna. Genom att organisera städdagar runt om i Europa jobbar de för att förverkliga sin vision om en orörd natur, opåverkad av föroreningar. Och bara under 2022 har de städat över 7 000 km stigar och leder.

CLEANALP

CleanALP är ett projekt som drivs av European Research Institute. Syftet är att skydda högalpina livsmiljöer, som är en av de sista återstående orörda miljöerna i södra Europa och hemvist för många hotade arter. Projektet organiserar 40 event som involverar cirka 2 000 personer och städar upp 500 km stigar och leder, alpina sjöstränder, bäckar, gräsmarker och blockterräng.

alt

MOUNTAIN RIDERS

Mountain Riders är ett kollektiv av 3 500 volontärer över 55 skidresorter och grundades av skid- och snowboardåkare för att öka medvetenheten om föroreningar i bergen. Varje år anordnar de städevent i hela de franska alperna och plockar bort oräknebara mängder skräp från högalpina miljöer och ökar medvetenheten i de lokala samhällena.

alt

SUMMIT FOUNDATION

Schweizbaserade Summit Foundation är en ideell miljöorganisation som inte är knuten till någon statsmakt. I 20 år har organisationen anordnat informationskampanjer och event för skräpinsamling i syfte att minska mängden skräp i naturen. Sedan 2001 har gruppen städat bort mer än 160 ton skräp från naturen.

alt

Trash Free Trails

Trash Free Trails

alt

Med The North Face får vi möjlighet att prata med personer som dig. Människor som älskar att ge sig ut i naturen och som kan hjälpa oss skydda och bevara naturen för framtiden.

Dom Ferris, Trash Free Trails

alt
alt

alt

Jag har alltid älskat att vara utomhus. Jag tycker det är dags att vi ger tillbaka till naturen. Det finns så mycket vi vill uppnå.

Zoe, Patron Plasticfree Peaks

#SignUpToCleanUp